Dagbog

 

25. oktober 2005

 

En simpelthen fantastisk tur. 16 menneskers vaner, ønsker og behov gik fint i spænd og vi har haft en dejlig og oplevelsesrig tur. Vejret var solrigt 8 dage af turen og med lidt skyer de 2 første lykkedes det os at se byer og seværdigheder uden at gå til af varme. God mad og fejring af to fødselsdage - Benny og Astrid - så var det jo fiesta mere end siesta :-)

 

Nu hvor der er afgang til lufthavnen om en lille time - med afgang til Florida, vil jeg lige hurtig lægge lidt billeder op fra turen - de siger næsten mere end ord.

 

 

 

Alle børnene.

Astrids fødselsdag med ny bluse, Mojácar halskæder og hestepung.

Benny's fødselsdag med ny hat fra naboerne.

Klara lysner Sarah hår og klipper det.

Fransiska til hest

 

Gustav til strands

 

Fransiska og Astrid går tur med Belle! Der skal lidt skub og hiv til

 

Men endelig lykkedes det da :-)

 

Jeppe har vist et godt øje til det kæmpe rejer.

 

Lucas - pigernes ridelærer i gang med at træne en unghest

 

Rikke rank til hest

Majbritt til hest

 

Sarah og Astrid i fuld trav

Os alle i måneskin

Steffen, José og Alec sørger for at vi får vindruer med på truen.

 

14. oktober 2005

 

Taxaen henter os senere i dag kl. 15:30 og vi mangler stadig at pakke kufferterne til Spanien. Tilgengæld er ryggesække pakket til den videre tur ud i verden.

 

Allerede i marts i år besluttede vi sammen med naboerne Sophie, Benny, Kristine, Peter, Nanna og Kenan at vi skulle kaste os ud i en fællesrejse sammen med alle børnene - Gustav, Sarah, Klara, Astrid, Rikke, Majbritt, Fransiska og Jeppe. Vi kunne alle få fri i efterårsferien og ved at være så tidlig ude lykkedes det os at få rimelige billetter.

 

At turen skulle gå til Spanien var fordi Sophies moster bor i Mojácar på en hestefarm/stutteri (se kryds på kort).

Med udgangspunkt i den ridefanatisme, der i øjeblikket driver en stor del af pigeflokken, syntes vi at det ville være et oplagt sted at tage hen.

 

Kl. 17:20 afgår flyet og ca. kl. 23:30 forventer vi at køre afsted på den spanske landevej mod Mojácar. Efter en time stopper vi dog op og vælter ind hos Steffen og José, der bor i Torrox. De har på med glæde sagt ja til at lade sig invadere af 16 mennesker kl. ca. et om natten.

 

Efter en god nats søvn vil vi nyde udsigten fra Steffen og Josés bjerg over en kop kaffe inden vi fortsætter mod Mojácar i morgen formiddag. Hvis alt holder stik skulle vi så ankomme til Sophies mosters hus hen på eftermiddagen. Hvad der videre sker er ikke til at vide, men et godt bud er at pigerne skifter til ridetøj, hvorefter vi ikke ser meget mere til dem!! :-)

 

På billedet ses 11 af de 16 deltagere - fotograferet ved en festlig sammenkomst, hvor Sarah og Klara underholdt med revy.

 

Fra venstre bagerst: Rikke, Astrid, Majbritt, Fransisca, Jeppe (på sofaen)

Fra venstre forrest: Kim, Kristine, Sanne, Sofie, Peter og i stolen Nanna. Benny, Kenan, Sarah og Klare er ikke på billedet

Sarah og Klare underholder med Boogie - her interviewer Boogie værten Ozzy Osbourne

 

 

 

   X